vrijdag 28 juni 2013

Er zijn diverse blogs om mijn persoon gemaakt. Wat er in die blogs vermeld staat is allemaal klinkklare onzin. Een uit de duim gezogen verhaal van een ziekelijk gestoord persoon genaamd Hennie Kusters. Zij heeft oa ook mijn privé gegevens op een blog vermeld. Doordat Google waar blogger van is een Amerikaans bedrijf is, kan hier zo goed als niet tegen gedaan worden. Het enige wat ik kan doen is alles weerleggen in een eigen blog. Alles wat Hennie zelf doet beschuldigd zij andere van. Hennie is over de 50tig en vertoont zeer kinderachtig puberaal gedrag wat op een narcistische persoonlijkheidsstoornis lijkt. Hennie tracht zelf zelf met haar leugens mijn relatie kapot te maken. Dit is bij een ander persoon eerder wel gelukt. Nu Hennie dit is even vette pech voor. Het gaat je niet lukken om mijn relatie naar de knoppen te hebben. Zou dit wel het het geval zijn geweest dan had je de rekening gepresenteerd gekregen.

Hennie staan ingeschreven bij haar ex-man waar ze van is gescheiden om met haar pleegzoon te kunnen trouwen. Een kind die ze destijds uit het buitenland heeft gehaald om een beter leven te geven. In mijn ogen is dit njet zo goed incest. Een pleegzoon staat gelijk aan een eigen kind.


Email adressen die ze oa gebruikt:
hotsspot@live.nl
bambiscripting@gmail.com
meld.internetoplichting@live.nl
de-beste-trackers@live.nl
Anonymous@gmail.com

Ze staat in geschreven op:
Schietberg 10 6596AV Milsbeek

Mensen let goed op met wie je op internet omgaat. Zolang je naar Hennie haar pijpen danst en exact doet wat zij wil is er niets aan de hand. Zodra je een weerwoord durft te geven probeert ze je hele leven te slopen. Ze zal ook nooit stoppen. Ze is zo ziek van geest dat ze hier mee door gaat tot haar dood. Het enige wat ze bij mij bereikt heeft is dat ik geen enkele torrent site meer bezoek, dus die hobby heb ik opgegeven. Eigenlijk heeft ze wat dat betreft mij een dienst bewezen. De enige dienst dan. Ik doe nu zoveel andere leuke dingen waar zij geen tijd voor heeft. Ze zit van s'morgens vroeg tot s'avonds laat aan de PC om te kijken welke leugens ze weer kan gaan vermelden. Gewoonweg te zielig voor woorden.




4 opmerkingen:

  1. WAARSCHUWING:
    Dit account is een vervalsing en is gemaakt door Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond.

    Marina van den Berkmortel-IJsendijk is bekend van illegale torrentsites, diverse fora en diverse smaad- en lastersites. Marina van den Berkmortel-IJsendijk is tevens medeverantwoordelijk voor het beheer van de server van Tony Beumer uit Ulft. Tony Beumer a.k.a. Drone wordt bij deze criminele activiteiten geholpen en ondersteund door Andrea Beumer-van Unnik (echtgenote), Melissa Helmig-Beumer uit Terborg a.k.a. Melchamar (dochter), Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond a.k.a. TorrentLady (mede-eigenares van het huidige forum van Tony Beumer genaamd Torent-ladys-world.info, eigenaar van diverse illegale torrentsites), Michael Jonkers uit Veldhoven a.k.a. Pcman (eigenaar van Mjwebhosting.nl, eigenaar van illegale torrentsites), Emile Kouer uit Rijswijk (eigenaar Ek-media.nl), André Gerritsen uit Vroomshoop (eigenaar Sourcexs.nl) en diverse anderen voornamelijk uit de illegale torrentscene die er voordeel in denken te zien.

    Tony Beumer is vanaf 2008 direct betrokken en in diverse bekende gevallen één van de aanstichters in tientallen smaad-, laster- en bedreigingsaffaires. Met behulp van dit soort praktijken trachten deze groepering buitenstaanders te dwingen tot medewerking aan hun criminele activiteiten op internet en daarbuiten.

    Voor dit doel worden willekeurige namen misbruikt die ze tegenkomen op internet. Het lasteren over en bedreigen en intimideren van site-eigenaren, vertalers en andere onschuldigen is voor deze groepering de normaalste zaak van de wereld. De slachtoffers worden op een of meerdere van hun sites vermeld onder het mom misbruiker te zijn en deze veelal valse beschuldigingen staven ze met voor het doel door hen zelf vervaardigde zogenaamde bewijsstukken.

    Vanzelfsprekend laat niet iedereen met zich sollen en worden deze internetcriminelen regelmatig aan ons gerapporteerd wat voor deze groepering weer aanleiding is voor nieuwe laster, dreigementen en intimidatie.
    Bedreiging en poging tot intimidatie zijn in onze ogen een teken van zwakte. Dit zien wij terug in de sites die deze groepering in beheer heeft: mislukte fora en torrentsites waarvan tientallen alweer verdwenen zijn, afgesloten door de host, door Brein of door de arm der wet.

    Op dit moment heeft deze groepering een aantal vervalste accounten in gebruik waar dit er één van is. Anderen zijn b.v. Tom Berk, Storm, Ranger, Torrentlady en Ongedierte.
    Meer over smaad- en laster en dreigementen door deze groepering kunt u lezen op hun sites Torent-ladys-world.info, Internet-parasieten.info en diverse blogs die deze groepring in beheer heeft. Wees echter gewaarschuwd. Deze groepering deinst er niet voor terug uw gegevens net zo te misbruiken als ze met andere bezoekers van hun fora en torrentsites doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Naar aanleiding van een nadrukkelijk verzoek van het forum Torrentwereld.nl. Aanvulling op informatie is op te vragen op dit forum. Marina van den Berkmortel-IJsendijk heeft deze site veel schade toegebracht en men is graag bereid anderen die net als Torrentwereld.nl last ondervinden van deze groepering of ook bedreigd en geïntimideerd worden bij te staan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Marina van den Berkmortel-IJsendijk, TorrentLady etc etc is Anita den enting en haar achterlijke man, Eddy (Ed) den Enting is Drone etc etc en heeft de naam Tony Beumer gejat.
      Ze vallen al jaren mensen lastig en zijn erg gevaarlijk.
      Groetjes een bezorgd buurtje.

      Verwijderen
  3. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om deze en de diverse andere smaad- en lastercampagnes door deze groepering een halt toe te roepen en verlenen wij uiteraard onze volledige medewerking in deze wanneer daarom gevraagd wordt.

    BeantwoordenVerwijderen